Recensies

wat anderen zeggen over annemarie en de Social Media Kit Cultuur…

De Social media kit cultuur is een vakkundig uitgewerkte training. Het is heel compleet, met veel achtergrondinformatie en uitleg. En tegelijkertijd heel praktisch toe te passen door de heldere hoofdstuk indeling en de toegankelijke en motiverende teksten. Een soort naslagwerk en doeboek tegelijk. Ook als je geen ‘groentje’ bent op social media vlak, zet deze training je opnieuw fris aan het denken en op scherp. Een aanrader.

Hanneke Hartman

Hoofd Theater, Film en Marketing , Stichting Aan de Slinger

“Super professioneel, heel erg uitgebreid, leest lekker weg, en erg duidelijk allemaal. Mega handig om te hebben!

De Social Media Kit Cultuur van Annemarie is dé manier om jezelf en de rest van je organisatie op een heldere en overzichtelijke manier op de hoogte te brengen van alles wat met social media te maken heeft. Wil je de social media kanalen van jouw bedrijf op een professionele wijze inzetten? Dan is de Social Media Kit Cultuur je meest complete startpunt.”

Chantal Koolhoven

Online Content Coördinator, AVROTROS NPO Radio 2

“Ik wilde even laten weten dat ik het werkboek strategie bepalen echt een fantastisch document vind! Ik krijg er helemaal energie van!”

Babs van der Pas

VDL Verhuur BV

“Een zeer praktische en up to date social media cursus van A tot Z. Je kan direct aan de slag door de handige templates en voorzetjes. Een aanrader voor iedereen die gestroomlijnder met social media wil werken. Ook na jaren intensief gebruik van alle kanalen veel nieuwigheden en inspiratie.”

Essine Prins

Marketingmanager OZ Planten, Voormalig werkzaam bij SPANT! Bussum

“Annemarie heeft afgelopen maanden voor Theater Aan de Slinger ons hoofd PR Marketing vervangen. Dit heeft zij uitstekend gedaan. Ze bracht veel nieuwe ervaringen mee die ze heeft opgedaan bij haar vele opdrachtgevers. Zeker op het gebied van social media heeft ze samen met haar collega flinke slagen gemaakt. Mochten we weer iemand nodig hebben voor kortere of langere tijd dan bellen we eerst Annemarie!”

Arjen Berendse

Directeur, Stichting Aan de Slinger (theater, film, cultuur, educatie)

“Een hele fijne cursus met veel handige weetjes en tips. Het helpt je om je social media doelen te stellen én te halen. De uitleg is duidelijk, de teksten zijn lekker leesbaar en de e-learning zit zo in elkaar dat je er vlot doorheen gaat. Een aanrader.”

Sandra Borger

Eigenaar tekstbureau Fraas+Faam Voormaling communicatieadviseur en contentspecialist Bibliotheek AanZet Dordrecht

”Het bestuur en ik willen Annemarie een groot compliment geven over het beheer van onze social media kanalen. Ondanks dat er geen activiteiten zijn in het theater, spreekt er zoveel elan en sfeer uit de Junushoff Facebook! Heel knap.”

Dorien van der Laak

Adjunct Directeur en hoofd Marketing, Theater Junushoff

Met Annemarie heb ik samengewerkt bij Aan de Slinger in Houten en hebben we o.a. het Loeren festival en vele andere festivals en projecten in de markt gezet. Samenwerken was daarbij altijd erg prettig en professioneel. Annemarie is creatief én gestructureerd, daarnaast staat ze voor iedere collega klaar om even te helpen. Nou, dat heeft ze nu uitgewerkt tot een hele cursus social media! Ik ben onder de indruk van hoe het het er uit ziet. En na het volgen van deze cursus, ga ik een stuk zelfverzekerder met onze social media content om. Stap voor stap met duidelijke uitleg. Erg handig om alle informatie bij elkaar te hebben staan. Aanrader!

Bea Nederhoff

Cultuurmakelaar Gemeente Houten, Hoofd Events & Educatie Stichting Aan de Slinger

“Ik zag het beheren van social media eerder echt als iets moeilijks. Welke media kan ik het beste inzetten en op welke dagen/tijden kan ik het beste posten? Hoe interpreteer ik nu echt goed de data en hoe schrijf ik een pakkend bericht? Via deze overzichtelijke en uitgebreide cursus kreeg ik antwoorden én Annemarie biedt ook nog eens handige templates aan. De balans tussen praktijk en theorie is daardoor heel fijn, ik kon er direct mee aan de slag!

Kortom: ben je op zoek naar onderbouwing van de posts, wil je geïnspireerd worden met nieuwe ideeën én vind je het fijn om het wiel niet helemaal uit te hoeven vinden? Dan zou ik deze cursus zeker aanraden!”

Tiny Dijkstra

Eventmanager - Moore MTH, (eerder werkzaam als Eventmanager bij DeFabrique)