De Social Media Kit Cultuur is een product van mij, Annemarie Hoogeveen. Wanneer je werkt in de theatersector dan heb je mijn naam misschien wel eens voorbij zien of horen komen (iets met een klein wereldje). Ik heb zowel aan de theater- als de gezelschappenkant gewerkt.

Hoe het begon…
Ik begon mijn carrière tijdens de gloriedagen van commerciële reus Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties) en verzorgde de marketing en PR voor o.a. de musicals Mary Poppins, Miss Saigon en Droomvlucht. Enorm veel geleerd en extreem uitgedaagd, maar ik wilde ook graag een ander gebied van de culturele sector leren kennen. 

 

 

Zo kwam ik terecht bij Aan de Slinger: de grootste culturele organisatie van Houten. In deze dynamische werkomgeving was ik medeverantwoordelijk voor de marketing en publiciteit van verschillende afdelingen: Theater, Film, Cursus, Cultuur en Cultuureducatie. Een hele fijne tijd, maar toch kriebelde er iets. Ik had het gevoel dat er ‘meer’ in zat. Daarnaast had ik een enorme drang naar zelfontwikkeling… En voilà, zo ben ik in 2016 onder de naam ViA Annemarie zelf gaan ondernemen.

Ik sta nu ruim 5 jaar op eigen benen en zet mijn expertise op het gebied van social media, marketing en communicatie in. Ik heb inmiddels al vele culturele organisaties en ondernemers mogen helpen. En wat krijg ik daar een energie van!

Waar echt mijn passie ligt?
Social media en contentcreatie. I love it! Ik ben bescheiden van aard, maar gezien het feit dat ik in mijn vijf jaar ondernemerschap altijd ‘vol’ zit met klanten, doe ik vast ergens iets goed 😉. De andere kant van de medaille is dat ik niet iedereen heb kunnen helpen die daarom vroeg en heb ik vaak ‘nee’ moeten verkopen. Dat zat me toch niet lekker, want ik help graag! Daarom heb ik al mijn kennis in de praktische online cursus ‘Social Media Kit Cultuur’ gegoten, zodat je snel zelf aan de slag kunt. Twee vliegen in één klap!

Heb je vragen over de Social Media Kit Cultuur en wil je meer informatie? Laat dan even een berichtje achter.

Contactgegevens:

Annemarie Hoogeveen
Mathilde Wibautsingel 73
8302 WR Emmeloord 

Telefoon: 06 – 13 74 94 13
E-mailadres: annemarie @ socialmediakitcultuur.nl

KvK: 67437265
BTW: NL001850439B52
Bank: NL98RABO0315726210