Geef je social media kanalen een kickstart!

Speciaal voor de culturele sector

 

Hi! Wat goed dat je actief bezig bent met je social media kanalen én dat je stappen wilt gaan zetten. De Social Media Kit bevat een schat aan informatie, tips & tricks, praktische documenten en templates die jij zelf kunt gaan inzetten. Een online cursus speciaal voor de culturele sector. Je hoeft het wiel niet meer zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan!

 

Ben jij klaar om gas te geven en next level te gaan met je social media kanalen?

Ja, vertel me meer!

Ben je werkzaam in de culturele sector en wil je:

N

Je haat-liefde verhouding met zichtbaarheid en social media omtoveren in een love affair?

N

Niet meer ad-hoc met social media bezig zijn en strategische doelen stellen die echt effect hebben?

N

Praktische handvaten krijgen om meer volgers, likes en betrokkenheid te genereren?

N

Leren welke content werkt en hoe je moet bijsturen aan de hand van de statistieken?

N

Op de hoogte zijn van de laatste trends, do’s en dont’s op social media gebied?


Dan is de Social Media Kit Cultuur 
écht iets voor jou!

“Met de Social Media Kit Cultuur

Leer je in je eigen tijd,

In je eigen tempo,

via een online leeromgeving”

 

Voorproefje: vraag NU je GRATIS e-book aan!

’55 social media content ideeën voor de culturele sector’

Het kan soms een behoorlijke uitdaging zijn om je social media feed te vullen met content en iedere keer weer een nieuw bericht met een originele invalshoek te bedenken.  

In dit e-book geef ik je maar liefst 55 content ideeën voor je social media kanalen zodat je nooit meer zonder inspiratie zit. Deze tips zijn toegespitst op de culturele sector, maar zijn te vertalen naar ieder ander soort bedrijf. Vraag ‘m snel aan! 

Yes, ik ontvang graag het GRATIS e-book!

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacy verklaring en geef je toestemming om andere relevante social media tips en aanbod namens de Social Media Kit te ontvangen.

 

Mijn naam is Annemarie Hoogeveen. Wanneer je werkt in de theatersector dan heb je mijn naam misschien wel eens voorbij zien of horen komen (iets met een klein wereldje). Na bij verschillende culturele organisaties te hebben gewerkt sta ik inmiddels alweer 5 jaar op eigen benen en zet mijn expertise op het gebied van social media, marketing en communicatie in. Ik heb inmiddels al vele culturele organisaties en ondernemers mogen helpen. En wat krijg ik daar een energie van!

Passie
Waar echt mijn passie ligt? Social media en contentcreatie. Vandaar ook de ontwikkeling van de Social Media Kit, omdat ik weet hoeveel behoefte er is aan een super gebruiksvriendelijke cursus met vooral praktische handvatten.

REVIEWS SOCIAL MEDIA KIT

Wat anderen zeggen...

De Social media kit cultuur is een vakkundig uitgewerkte training. Het is heel compleet, met veel achtergrondinformatie en uitleg. En tegelijkertijd heel praktisch toe te passen door de heldere hoofdstuk indeling en de toegankelijke en motiverende teksten. Een soort naslagwerk en doeboek tegelijk. Ook als je geen ‘groentje’ bent op social media vlak, zet deze training je opnieuw fris aan het denken en op scherp. Een aanrader.

Hanneke Hartman, 

Hoofd Theater, Film en Marketing
Stichting Aan de Slinger

Wat anderen zeggen...

“Super professioneel, heel erg uitgebreid, leest lekker weg, en erg duidelijk allemaal. Mega handig om te hebben!

De Social Media Kit Cultuur van Annemarie is dé manier om jezelf en de rest van je organisatie op een heldere en overzichtelijke manier op de hoogte te brengen van alles wat met social media te maken heeft. Wil je de social media kanalen van jouw bedrijf op een professionele wijze inzetten? Dan is de Social Media Kit Cultuur je meest complete startpunt.” 

Chantal Koolhoven
Online Content Coördinator
AVROTROS NPO Radio 2

Wat anderen zeggen...

 

”Het bestuur en ik willen Annemarie een groot compliment geven over het beheer van onze social media kanalen. Ondanks dat er geen activiteiten zijn in het theater, spreekt er zoveel elan en sfeer uit de Junushoff Facebook! Heel knap.”

Dorien van der Laak

Adjunct Directeur en hoofd Marketing
Theater Junushoff

Wat anderen zeggen

“Een hele fijne cursus met veel handige weetjes en tips Het helpt je om je social media doelen te stellen én te halen. De uitleg is duidelijk, de teksten zijn lekker leesbaar en de e-learning zit zo in elkaar dat je er vlot doorheen gaat. Een aanrader.”

Sandra Borger

Eigenaar tekstbureau Fraas+Faam,
Voormaling communicatieadviseur en contentspecialist Bibliotheek AanZet Dordrecht

Wat anderen zeggen...

Met Annemarie heb ik samengewerkt bij Aan de Slinger in Houten en hebben we o.a. het Loeren festival en vele andere festivals en projecten in de markt gezet. Samenwerken was daarbij altijd erg prettig en professioneel. Annemarie is creatief én gestructureerd, daarnaast staat ze voor iedere collega klaar om even te helpen. Nou, dat heeft ze nu uitgewerkt tot een hele cursus social media! Ik ben onder de indruk van hoe het het er uit ziet. En na het volgen van deze cursus, ga ik een stuk zelfverzekerder met onze social media content om. Stap voor stap met duidelijke uitleg. Erg handig om alle informatie bij elkaar te hebben staan. Aanrader!

Bea Nederhoff,

Cultuurmakelaar Gemeente Houten
Hoofd Events & Educatie Stichting Aan de Slinger

Wat anderen zeggen...

“Ik wilde even laten weten dat ik het werkboek strategie bepalen echt een fantastisch document vind! Ik krijg er helemaal energie van!”

Babs van der Pas
VDL Verhuur BV

Wat anderen zeggen...

 

“Ik zag het beheren van social media eerder echt als iets moeilijks. Welke media kan ik het beste inzetten en op welke dagen/tijden kan ik het beste posten? Hoe interpreteer ik nu echt goed de data en hoe schrijf ik een pakkend bericht? Via deze overzichtelijke en uitgebreide cursus kreeg ik antwoorden én Annemarie biedt ook nog eens handige templates aan. De balans tussen praktijk en theorie is daardoor heel fijn, ik kon er direct mee aan de slag!

Kortom: ben je op zoek naar onderbouwing van de posts, wil je geïnspireerd worden met nieuwe ideeën én vind je het fijn om het wiel niet helemaal uit te hoeven vinden? Dan zou ik deze cursus zeker aanraden!”

Tiny Dijkstra

Tiny Dijkstra – Eventmanager – Moore MTH
(voormalig Eventmanager bij DeFabrique)

Wat anderen zeggen

 

“Een zeer praktische en up to date social media cursus van A tot Z. Je kan direct aan de slag door de handige templates en voorzetjes. Een aanrader voor iedereen die gestroomlijnder met social media wil werken. Ook na jaren intensief gebruik van alle kanalen veel nieuwigheden en inspiratie.”

Essine Prins

Marketingmanager OZ Planten
Voormalig SPANT! Bussum

Wat anderen zeggen

“Annemarie heeft afgelopen maanden voor Theater Aan de Slinger ons hoofd PR Marketing vervangen. Dit heeft zij uitstekend gedaan. Ze bracht veel nieuwe ervaringen mee die ze heeft opgedaan bij haar vele opdrachtgevers. Zeker op het gebied van social media heeft ze samen met haar collega flinke slagen gemaakt. Mochten we weer iemand nodig hebben voor kortere of langere tijd dan bellen we eerst Annemarie!”

Arjen BerendseDirecteur, Stichting Aan de Slinger (theater, film, cultuur, educatie)

Heb je vragen over de Social Media Kit Cultuur en wil je meer informatie? Laat dan even een berichtje achter.